Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Er kopping bra for helsen?

Kopping terapi - Powercup

Er kopping bra for helsen?

Dette spørsmålet stiller mange seg når de vurderer alternative behandlingsmetoder.


Hva er Kopping?

  • Kopping fungerer slik at kopper plasseres på huden der man ønsker terapi. Koppene skaper et vakuum og trekker til seg huden og øverste lag av muskler. Vakuumet gjør at blodet i kroppen strømmer til den kroppsdelen. Dette bidrar til å lindre smerte, redusere betennelse, forbedre blodsirkulasjon og fremme avslapping.

Er kopping bra?

  • Kopping er kjent for å lindre smerte, redusere betennelse, forbedre blodsirkulasjon og fremme avslapping. Kopping viser til fremragende resultater ved flere brukere. 

 

Er kopping farlig?

  • Når kopping utføres av en kvalifisert og erfaren terapeut, anses kopping generelt som trygt. Kopping kan forårsake blåmerker og sårhet på huden. Hvis ikke riktig hygiene opprettholdes, kan infeksjoner komme, og brannskader av våt kopping.

 

Hva er kopping bra for?

  • Kopping brukes ofte for å lindre smerte, redusere betennelse, forbedre blodsirkulasjon og fremme avslapping. Noen brukere sier også at det kan hjelpe mot ryggsmerter, nakkesmerter, og leddgikt.

Hvorfor er kopping bra?

  • Kopping anses til å være bra på grunn av evnen til å lindre smerte, redusere betennelse, forbedre blodsirkulasjon og fremme avslapping. Kopping er en helt naturlig prosess for å helbrede og restituere raskere. Kopping kan ha en beroligende effekt, noe som gjør kopping attraktivt.